UHAPŠEN PRED ŽENOM! Evo kako se ponašao Darko Šarić kad mu je policija upala u VILU!

Autor:

Hronika

14.04.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Šarić, je uhapšen danas u svojoj luksuznoj vili na Dedinju.

UHAPŠEN PRED ŽENOM! Evo kako se ponašao Darko Šarić kad mu je policija upala u VILU!

Foto: Srpski telegraf

Darko Šarić, koji je osumnjičen da je organizovao kriminalnu grupu kojoj se na teret stavljaju najteža krivična dela, uhapšen je danas u svojoj luksuznoj vili na Dedinju i hapšenju se nije opirao.

Kada se jutros više desetina policijskih marica sjurilo ka Ulici Baje Pivljanina na Dedinju, Šarić je u svojoj vili, u kojoj se nalazio u kućnom pritvoru, bio sa suprugom Lanom i obezbeđenjem. Uhapšen je pred njima i tome se nije opirao.

- Ponašao se sasvim normalno, nije pravio nikakve probleme - kaže izvor "Blica" blizak istrazi.

Ispred Šarićeve vile tokom celog dana nalazi se veliki broj pripadnika SAJ, inspektora, ali i ekipa Hitne pomoći.

Pretres Šarićeve vile traje od jutros i iz vile su oko 17 sati iznete kutije sa dokazima. Među njima se nalaze i kompjuteri. Šariću je zaplenjen i luksuzni "mercedes" i odvezen je u SBPOK.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Policija ispred vile Darka Šarića

 

Šarić se tokom pretresa sa advokatom nalazio u svojoj vili odakle je malopre odveden. Mirno je pratio pretres.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Sektora unutrašnje kontrole, Policijske uprave za grad Beograd, SAJ i Žandarmerije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike.

Uhapšeni su Darko Šarić, za koga se sumnja da je organizator pomenute organizovane kriminalne grupe i članovi advokat Dejan Lazarević, Danilo Odović, Uroš Radovanović (Uroš Mišić, promenio prezime) i Duško Mirković.

- Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal -  saopštio je MUP.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

14.04.2022 21:45

Evo, suza mi pođe. Baš mi ga je žao, divan čovek