PREŽIVELA RAFAL OD 60 METAKA: Evo šta je sa policajkom koja je bila u kolima sa likvidiranim Kavčaninom!

Autor: Republika

Hronika

03.01.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajka Marija N., koja je u trenutku likvidacije Nikšićanina Davorina Baltića (40) na Vračaru u Beogradu, bila sa njim u vozilu suspendovana je iz MUP zbog ometanja pravde!

Foto: youtube.com/printscreen
Ubijeni Baltić

Marija N. inače je zaposlena u PU Vračar i kuma je supruge ubijenog Baltića, od ranije poznatog policiji kao pripadnika ozloglašenog crnogorskog "kavačkog klana". On je bio osumnjičen i za ubistvo Budvanina Saše Markovića, bivšeg poslanika Liberalnog saveza Crne Gore i jedne od prvih žrtava krvavog sukoba dva najjača crnogorska klana - škaljarskog i kavačkog, piše Blic.rs.

Iako se ta informacija u prvom trenutku krila, danas je potvrđeno da je u automobilu sa Baltićem u trenutku njegovog ubistva bila i policajka Marija N. Na vozilo "golf 7" u kome su se nalazili ispaljeno je 60 metaka!

Baltić je povredama podlegao na licu mesta, a Marija je ostala nepovređena u napadu.

Nakon što je preživela "kišu metaka" ona je iz automobila uzela oružje ubijenog i bacila ga u obližnji kontejner.

Zbog toga je policija protiv nje podnela krivičnu prijavu za ometanje pravde, nakon čega je suspendovana iz MUP. Za ovo krivično delo predviđena je kazna i do pet godina zatvora!

Tada se po prvi put u javnosti pominje ime Davorina Baltića, kog je policija označila kao jednog od organizatora ova dva ubistva. S tim u vezi, njegovi stanovi u Budvi i Kotoru bili su na meti pretresa (zbog sumnji da krije drogu i oružje). Njegova porodica, međutim, uporno je ponavljala da Baltić nema nikakve veze sa klanovima, te da se radi o pomorcu.

No, policija jeste utvrdila da je Baltić pre ubistva Markovića posetio Južnu Ameriku u društvu Gregorija Stajlsa, plaćenog ubice uhapšenog zbog sumnje da je počinio ubistvo Budvanina.

Drugi put Baltić je medijima postao interesantna nakon šokantnog ubistva Gorana Lenca (32), Kotoranina, golmana lokalnog fudbalskog kluba, ubijenog nasred fudbalskog terena u septembru prošle godine. Ovo ubistvo zbunilo je policiju: na prvi pogled, lenac nije imao veze sa obračunom klanova, niti je imao kriminalni dosije, ali je, s druge strane, istragom utvrđeno da je blizak pojedinim istaknutim figurama iz Kavačkog klana.

Konačno, krajem prošle godine, na "Jutjubu" je osvanuo snimak pod nazivom "Kavački klan", u kom se iznosi "prljavi veš" ove organizacije i prisluškivani razgovori članova grupe. U tom kontekstu, u istom snimku pojavljuje se i Baltićevo ime i fotografija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading