DRŽAVLJANI BUGARSKE POKUŠALI DA PROŠVERCUJU 920 PAKLI CIGARETA: Nećete verovati gde su pokušali da ih sakriju (FOTO)

Autor:

Hronika

14.04.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su 13. aprila 2022. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 920 paklica različitih cigareta, kojima su bile ispunjene gotovo sve fabričke šupljine jednog kombija, pa čak i dečje sedište u njemu.

DRŽAVLJANI BUGARSKE POKUŠALI DA PROŠVERCUJU 920 PAKLI CIGARETA: Nećete verovati gde su pokušali da ih sakriju (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen putnički kombi bugarskih registarskih oznaka, sa ukupno šest putnika.

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje vozač (33) i njegovi saputnici rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag.  

Te tvrdnje su vrlo brzo demantovane, jer su carinici već na samom početku kontrole sakrivene paklice cigareta pronašli ispod tapacirunga u fabričkim šupljinama vrata vozila.

Ispostavilo se da su istim sadržajem ispunjeni i nasloni svih sedišta, unutrašnjost krova vozila, pa čak i jedno dečje sedište u kombiju.

Ukupno 18.520 komada cigareta ''Dunhil'', ''Sobranie'', ''Davidoff'', ''Parliament'' i ''Marlboro'' su, zajedno sa kombijem i vozačem, preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading