VI STE SATANINE SLUGE! Drama na aerodromu "Nikola Tesla": Britanac odbio da stavi masku, POTUKAO SE SA POLICIJOM!

Autor:

Hronika

14.04.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac D. M. (29) povređen je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, kada je na njega, u avionu za Štutgart, nasrnuo britanski državljanin jer nije želeo da nosi zaštitnu masku i vikao da su vakcinisani Satanine sluge.

VI STE SATANINE SLUGE! Drama na aerodromu "Nikola Tesla": Britanac odbio da stavi masku, POTUKAO SE SA POLICIJOM!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aerodrom Nikola Tesla

Kako saznajemo, napad se dogodio u utorak po podne na surčinskom aerodromu, pred poletanje aviona kompanije „Jurovings“ iz Beograda za Štutgart.

Britanski državljanin azijatskog porekla počeo je da pravi haos još po ulasku u avion. Nije želeo da stavi zaštitnu masku, pa je kapetan posade tražio da policija interveniše zbog pomahnitalog putnika. Poslata je patrola u kojoj je bio i D. M. Britanac je i dalje vikao da neće staviti masku. Potom je počeo da šutira sedišta ponavljajući:

- Izaći ću samo silom - rekao je izvor Alo, i dodaje da je nakon toga usledila prava drama.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija je pokušala da urazumi čoveka

- Policajci su probali da lepo popričaju s njim i da ga urazume, ali se njegovo divljanje nastavilo. Vikao je da neće da stavi masku, da su oni koji je nose i vakcinišu se Satanine sluge i da planetom upravlja Satanina vojska. Kada su ga policajci upozorili da mora da krene s njima, on je D. M. udario laktom u glavu, a zatim mu je zadao još dva udarca u glavu! Nakon toga je savladan i izveden iz aviona. Za to vreme psovao je policajce na japanskom, lošem srpskom i engleskom jeziku - objasnio je izvor, i dodo da je protiv njega napisana krivična prijava za napad na ovlašćeno lice u vršenju dužnosti.

U isto vreme, navodno, aerodrom dobio dojavu o antraksu!

U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dojavljene su dve pretnje eksplozivom u avionima „ER Srbije“, i to na letovima za Moskvu i Istanbul. Međutim, prvi put su prijavljene i pretnje eksplozivom i antraksom u aerodromskoj zgradi!

- Dosad su bile prijave eksploziva u avionima, a sada su počele i pretnje bojevim otrovom u zgradi - rekao je sagovornik za "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

14.04.2022 10:17

Budala, zaslužio je baš dobre batine i napolje iz Srbije za sva vremena.