MONSTRUM IZ ATENICE KORISTIO HEROIN? Ilija roditelje nazivao demonima i ubio ih, a rođaka otkriva da se drogirao još od srednje škole!

Autor:

Hronika

14.04.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preferirao je sintetičke narkotike kao što je "krokodil".

MONSTRUM IZ ATENICE KORISTIO HEROIN? Ilija roditelje nazivao demonima i ubio ih, a rođaka otkriva da se drogirao još od srednje škole!

Foto: RINA/Republika

Moji roditelji su demoni” su reči koje je Ilija Glišović (20), mladić osumnjičen za svirepo ubistvo majke Slađene, oca Milana i dede Sretena, prema saznanjima Objektiva, uporno ponavljao svojim prijateljima.

Saznanja o onome što je ovaj pomahnitali momak, za koga stanovnici Atenice tvrde da je zavisnik od narkotika, govorio komšijama i prijateljima odmah posle strašnog zločina, za Objektiv je podelila jedna od rođaka nastradalih Glišovića.

ŠTA JE KORISTIO OD DROGA

Kada se sve ovo dogodilo, Ilijini prijatelji su mi rekli da je o Slađi i Milanu pričao da su demoni, đavoli i njegovi neprijatelji - priča ova žena za Objektiv.

I pored spekulacija da je Ilija bio zavisnik od heroina, ova žena objašnjava da je mladić preferirao sintetičke droge.

Od njegovih prijatelja sam čula da govore o nečemu što zovu “krokodil”. Kažu da je to neka sintetička droga. Znam da je Ilija počeo sa drogom još u srednjoj školi. Pričalo se i da je prvi put bio na lečenju pre dve godine - tvrdi sagovornica.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading