POSVAĐAO SE SA OCEM, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO?! Preminulog mladića policija jedva pronašla u ambisu kod Tutina

Autor: K. J.

Hronika

03.01.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnji mladić Rejhan A. (19) izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u blizini Mehovog Krša kod Tutina.

RepublikaFoto: ST/K. JOVANOVIĆ
Polciji i vatrogascima trebalo je mnogo vremena da ga pronađu

On je u utorak uveče oko 23 časa sleteo sa puta i na mestu ostao mrtav. Njega su više od sat i po policajci i vatrogasci tražili i jedva izvukli iz automobila, da bi tek oko 2 sata posle ponoći bio dovezen u beživotnom stanju u novopazarsku Opštu bolnicu.

Kako je za Srpski telegraf rekla portparol Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi, beživotno telo dvadesetogodišnjeg mladića je na sudskoj medicini i u toku je obdukcija.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić se svađao sa ocem, inače poznatim tutinskim učiteljem. Nakon svađe besno je seo u kola i otišao u pravcu Mehovog Krša.

Ispred samog mosta u mestu Špiljani, skrenuo je u provaliju sa visine od 30 metara i izgubio se u ambisu. Zbog toga je policiji i vatrogascima trebalo mnogo vremena da ga pronađu.

Iako se spekuliše da je u pitanjuu neprilagođena brzina, magla i loši vremenski uslovi, mokar kolovoz, mnogi u Tutinu govore da je u pitanju samoubistvo.

Nesrećni mladić trebalo je 25. januara da napuni 20 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading