GOGIĆ IZA SEBE OSTAVIO ĆERKU (10): Poginuo na licu mesta u teškoj nesreći, porodica u šoku

Autor:

Hronika

10.04.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika i predsednik Izvršnog odbora SDP, Branko Gogić(45) koji je jutros na licu mesta stradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš kod Ražnja, iza sebe je ostavio 10-godišnju ćerku.

GOGIĆ IZA SEBE OSTAVIO ĆERKU (10): Poginuo na licu mesta u teškoj nesreći, porodica u šoku

Foto: Privatna arhiva

Prelepa devojčica M. G. koju je Branko dobio u skladnom braku sa Nadom Gogić devojački Vasiljević, nekada vrlo  popularnom voditeljkom informativne redakcije RTS, izuzetno je bila vezana za oca, kao i on za nju, tako da je njihova uža i šira porodica neutešna zbog Brankove smrti, ali i zbog straha kako će njegova miljenica da prihvati strašnu vest. 

Prijatelji porodice Branka opisuju kao veoma čestitog i strpljivog čoveka koji je bio izuzetno posvećen poslu, ali da je porodicu vrednovao iznad svega, re da je svaki slobodan trenutak posvećivao supruzi i ćerkici. 

Branko Gogić stradao je za volanom automobila "škoda superb" jutros oko 9 sati, a sa njim je u kolima bio i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić koji je Gogića smatrao najdragocenijim saradnikom i desnom rukom.

Ljaljić je u udesu ozbiljno ugruvan, ali je prema prognozi lekara van životne opasnosti, medjutim, još uvek je na detaljnim preglednima u KBC Niš.

Automobil je iz zasad neutvrđenih razloga, sleteo s puta i prevrnuo se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading