DOKAZAĆU DA MI JE SINA MAFIJA UBILA U BOLNICI! Otac inspektora Jovića traži eshumaciju: OTKOPAĆU TELO!

Autor:

Hronika

10.04.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću stati i ne plašim se nikoga i ničega jer hoću po cenu života da dokažem da je moj sin ubijen.

DOKAZAĆU DA MI JE SINA MAFIJA UBILA U BOLNICI! Otac inspektora Jovića traži eshumaciju: OTKOPAĆU TELO!

Foto: printscreen

Vukosav Jović otac Branka Jovića stradalog policajca

Dejan je bio častan i pošten policajac i čovek, a smakli su ga nečasni i opaki, njegove nazovikolege koje su radile za kriminalne klanove. Tražim da se ekshumira i da se pregledaju njegovi ostaci i da plate njegovi dželati, te da se pošalju zauvek iza rešetaka.

Ovako za Srpski telegraf komentariše pokretanje istrage smrti inspektora Dejana Jovića (48) njegov otac Vukosav.

Ogorčeni otac svedoči dalje da od početka sumnja da je njegov sin 2020. preminuo u bolnici od bolesti izazvane koronavirusom i da su mu poznanici i Dejanove kolege te sumnje još više rasplamsali.

SKLONJEN SA SLUČAJA UBISTVA NA ŠINAMA

Stradanje inspektora Jovića počelo je posle ubistva na šinama, tačnije likvidacije Vlastimira Miloševića 30. januara 2017. Jović je vodio istragu i, kao izvršioce, na čistac isterao Veljka Belivuka i njegovu desnu ruku Marka Miljkovića Mesara, ali je brutalnim metodama i lažnim optužbama sklonjen sa slučaja koji je okončan oslobađanjem obojice osumnjičenih posle volšebne kontaminacije njihovih DNK tragova s mesta zločina. Baš zbog takvog zataškavanja slučaja istražuje se uloga Dijane Hrkalović, koju mediji dovode u vezu sa srpskom filijalom "kavačkog klana".
U upravo pokrenutoj istrazi, na meti tužilaštva su, između ostalih, Dijana Hrkalović, kao nalogodavac, i Marko Miljković, kao neposredni izvršilac likvidacije Dejana Jovića u bolnici.

- Tvrdim da je Dejan zaklan i da je umro u mukama. Siguran sam da je pronikao da mu spremaju kraj i da je hteo da pobegne iz bolnice, ali da je sprečen. Dve medicinske sestre koje su bile uz njega sklonjene su da ne bi videle užas. Dobio sam i informaciju da je hteo da me pozove i zatraži pomoć - priča Jović.

PRISLUŠKIVANJE I PRAĆENJE

On kaže da će, dok je živ, tragati za istinom koju, kaže, slute i Dejanove kolege s kojima je radio, ali da se plaše da se aktiviraju i da kažu svoja saznanja.

- Društvo nije spremno da ga brani ni mrtvog kad ga ni živog nisu branili kad je mučki oteran s posla, kao što je posle i ubijen. Ćutali su i nisu ga branili ni kada su lagali o njemu, da ima satove, da je krao, da je prenosio informacije. Mog Dejana je to ubilo pre nego mu je neki zlikovac kojeg su poslali prerezao grlo. Govorio sam mu da napusti policiju, ali živ nije hteo. Cenili su ga i prijatelji i neprijatelji. Sadašnje rukovodstvo mora da preispita sve, ne zbog Dejana, nego zbog građana. Ne može policija da bude privatizovana, mora da postoji društvena odgovornost - kaže ogorčeni Vukosav.

Republika

Foto: printscreen

Branko Jović

 

On je ranije za Srpski telegraf svedočio da ima informacije da iza ubistva njegovog sina stoji tadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja je proganjala Dejana.

- Kad je hajka počela, potpuno je zaćutao. Pitao sam ga šta se dešava, na šta je samo odgovorio: "Ništa, ništa." Međutim, jednog momenta mi je rekao da nas možda prisluškuju, a imao sam utisak da i mene prate - kazao je Vukosav.

OSLOBOĐEN NA SUDU

Ono što je takođe indikativno jeste da je Hrkalovićeva nalog za prisluškivanje Jovića dala u junu 2018, mesec dana posle ubistva Dragoslava Galeta Miloradovića, kuma Luke Bojovića. Nezvanično, Dejan je bio na tragu nalogodavcima ove likvidacije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vukosav Jović otac Branka Jovića stradalog policajca

 

Srpski telegraf je već pisao da je Gale bio na meti mafijaško-policijskog klana zbog prijateljstva s jednim od vođa "škaljaraca". Presuda mu je potpisana kada mu je Lukin advokat Miša

Ognjanović, kasnije takođe ubijen, ispričao da je video golišave slike državne sekretarke koje je slala mafiji.

- Ona je čak šutirala i čaure na mestu ubistva Miloradovića, navodno besna zbog zločina, a, u stvari, prikrivala je tragove - dodao je Vukosav.

Dva puta ranjavan

Pokojni pukovnik Jović imao je impresivnu policijsku karijeru. Kao prvi čovek odeljenja za krvne delikte, dobijao je samo najbolje ocene, a šest puta je dobijao nagradu ministra. Za zasluge u odbrani otadžbine 1999. dobio je Orden borca, a 2003. proglašen je za najboljeg policajca u Srbiji. Dvaput je ranjavan tokom akcija.

- Čim je istekla mera tajnog nadzora, Jović je u decembru 2018. uhapšen pod optužbom da je zloupotrebio službeni položaj. Posle montiranog procesa i torture, oslobođen je u martu 2020, posle godinu dana suđenja. Očigledno strahujući da bi mogao da izađe u javnost s pravom istinom o zločinima, rešili su da mu zauvek zapuše usta - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Više javno tužilaštvo saopštilo je da je u istrazi smrti Dejana Jovića dalo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i medicinske dokumentacije. Napominje se da je nakon izveštaja i prateće dokumentacije koja je dostavljena od III odeljenja Uprave kriminalističke policije medicinska dokumentacija poslata na veštačenje u Institut za sudsku medicinu, čiji se pisani odgovor čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sloboda

25.06.2022 18:30

Samo eshumacija.Ali nažalost nalagodavac to neće dozvoliti.Bruka,svi ćute.