ZORAN IZ VRANJA IZBO TAŠTU I KOMŠIJE, PA PALIO KUĆE! Odbegli robijaš koji je sipao partnerki sonu kiselinu u oči i ranije radio JEZIVE stvari!

Autor:

Hronika

07.04.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbeglom robijašu Zoranu K iz Vranja, koji je uhapšen pod sumnjiom da je svoju ljubavnicu Nadu S (48) vezao za krevet a potom polio sonom kiselinom, to nije bilo prvo zlodelo izvršeno nad ženama. Tačnije, on je već ranije nasrtao na žene.

ZORAN IZ VRANJA IZBO TAŠTU I KOMŠIJE, PA PALIO KUĆE! Odbegli robijaš koji je sipao partnerki sonu kiselinu u oči i ranije radio JEZIVE stvari!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Zoran K. je nožem izbo majku i ćerku u selu Drezgovica nanevši im teške telesne povrede, od kojih je majka(taša) kasnije preminula. Prilikom bekstava je zapalio jednu kuću i dva objekta za smeštaj stoke i stočne hrane i plast sena.

Potraga za Zoranom K. tada je trajala danima, a meštani vranjanskih sela bili su besni jer je iz zatvora pušten na vikend tokom kog je učinio niz krivičnih dela.

Ubio je 2000. godine taštu Ružicu Antonijević (53), a potom pokušao da se ubije pucajući sebi u grudi. U teškom stanju prebačen je u vranjsku bolnicu. Svemu je prethodila svađa sa nevenčanom suprugom, piše Informer.

Pustili ga na vikend on nožem povredio komšije 

Kostić je preživeo pokušaj samoubistva, pa je osuđen na 13 godina zatvora, ali se 11 godina kasnije ponovo našao na slobodi. Fatalnom greškom nadležnih pušten je na vikend i tada je nastavio sa svojim krvavim pirom. Bez ikakvog povoda nožem je napao prve komšije majke i očuha povredio ih je, a zatim je zapalio dva objekta i seno i pobegao.ž

- Zoran se deset dana skrivao po planinskim bespućima i najverovatnije su ga naše intenzivne potere unervozile, pa je zbog toga odlučio da se preda jer više nije imao gde da se sakrije - rekao je tada potparol vranjske policije Dragan Stamenković.

Ovog puta nastradala je njegova partnerka Nada S. Zoran je uhapšen nakon što ju je vezao za krevet i sipao joj kiselinu u oči. Nesrećnu ženu maltretirao je dve nedelje u stanu u Pančevu u kom je boravio.

- Ona je primljena u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan pre dve nedelje i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči - rekao nam je sagovornik, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading