BESNI POŽAR KOD KRALJEVA! Širi se na okolna sela, meštani bez struje i telefonskog signala! U gašenje se uključili seljani i MONASI iz Studenice!

Autor:

Hronika

06.04.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar, koji je izbio u šumi iznad sela Jabukovo Polje kod Kraljeva, proširio se i na okolna sela.

BESNI POŽAR KOD KRALJEVA! Širi se na okolna sela, meštani bez struje i telefonskog signala! U gašenje se uključili seljani i MONASI iz Studenice!

Foto: tanjug/AP

Kuće nisu ugrožene, ali su meštani bez struje i signala mobilne telefonije.

Iznad Ušća kod Kraljeva zapalila se šuma. Požar se pod naletima vetra proširio u sela Kamenjani, Duboki Potok i Jabukovo Polje.

Najbliže kuće požarištu nisu ugrožene, ali su meštani bez struje i signala mobilne telefonije, a požar se spustio do puta Ušće - Studenica.

Na terenu su vatrogasci, rudari, monasi iz Studenice i meštani, koji će dežurati celu noć.

Vatrogasci se nadaju da će požar lokalizovati do sutra.

- U intervenciji imamo 40 vatrogasaca u 11 vozila, imamo i ekipe DVD Studenica, DVD Kraljevo, ekipe "Srbijašuma", ekipe "Ibarskih rudnika". Nema ugroženih kuća, nema ugroženog stanovništva. Teren je nepristupačan, požar se širi levo i desno, ekipe smo usmerili i na levu i na desnu stranu - kaže zamenik komandanta vatrogasno-spasilačkog bataljona u Kraljevu Pero Luković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading