TETKA, UBO ME MNOGO: Detalji KRVAVE porodične drame u Doljevcu

Autor:

Hronika

06.04.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nož je bio na prozoru, uzeo ga je krišom i izašao napolje. Ružica je već zvala policiju, svi smo bili tu, ali se nismo nadali da će da je ubode. Ona je samo rekla: "tetka, ubo me mnogo"...

TETKA, UBO ME MNOGO: Detalji KRVAVE porodične drame u Doljevcu

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Ovim rečima detalje krvave drame, u kojoj je sinoć u Malošištu D. R. navodno izbo nevenčanu suprugu R. A, opisuje tetka povređene žene Verica Osmanović za "Blic".

Verica kaže da je D. R. i ranije bio nasilan, ne samo prema nevenčanoj ženi, već i prema drugim ukućanima, a posebno kada pomeša lekove za smirenje i alkohol. Ona objašnjava da ni sinoć, kao ni ranije, nije postojao nikakav razlog za nasilje.

- Bili su do Niša, pa su došli kući. Ona mu je stavila hleb da jede, on nije hteo da jede hleb, pa je udario. Ružica je izašla ispred kuće i pozvala oca. Njen otac ga je pitao "Što je biješ, je l ti stavila hleb?" A ona mu je zaista stavila hleb, iako je on policiji rekao da nije - priča Verica i opisuje detalje napada:

Republika

Foto: unsplash.com

Nož

- Nož je bio na prozoru, a on ga je uzeo krišom dok je uzimao jaknu i stavio u džep. Ona je već bila pozvala policiju, svi smo bili tu, niko se nije nadao da će da je ubode. Taman da ustane, on je prišao i izbo je u leđa. Uzela sam drvo i zapretila mu: 'Baci nož!' Ružica je stigla da kaže samo 'Tetka, ubo me mnogo'. Mi smo se uplašili, stavili smo joj bluze i peškire na ranu, da ne bi mnogo iskrvarila.

Ona kaže da R. A, po rečima lekara, mora da ostane na bolničkom lečenju

"Sve nas maltretira"

Potvrdila je da je D. R. nedavno pušten iz pritvora, gde se nalazio zbog nasilja u porodici.

- Ne znam zašto su ga pustili iz zatvora, bio je tamo zbog nasilja u porodici, jer je tukao i nju i dete. Sve nas maltretira, i mene i moga muža. Pije lekove za smirenje i alkohol. Kad pomeša lekove i alkohol postaje nasilan - kaže Osmanovićeva.

Napadač i povređena žena zajedno imaju osmoro dece, od kojih su neka u hraniteljskoj porodici.

D. R. je nakon napada na suprugu priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading