DETALJI HORORA NA ZLATIBORU! Muškarac u radničkom odelu pao sa krana?!

Autor:

Hronika

06.04.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Čajetine pokušava da utvrdi identitet muškarca čije telo je juče pronađeno na jednom gradilištu u naselju u naselju Palisad na Zlatiboru i utvrdi način na koji je izgubio život.

DETALJI HORORA NA ZLATIBORU! Muškarac u radničkom odelu pao sa krana?!

Foto: Ilustracija: Tanjug/D. Kujundžić

Telo nesrećnog čoveka u radničkom odelu u utorak ujutro pronašli su radnici gradilišta ispod krana koji je u fazi montaže. 

O kome se radi za sada nije poznato jer kod pokojnika nisu pronađena lična dokumenta, niti je iko od angažovanih na tom gradilištu rekao da ga je poznavao.

U Višem javnom tužilaštvu u Užicu Blicu je rečeno da se radi na utvrđivanju identiteta, da policija pregledava sigurnosne kamere, takođe i da je urađena odbukcija kojom su ustanovljene masivne povrede po telu.

Za sada sve upućuje da je još uvek neidentifikovani muškarac pao sa krana, ali ne i pod kojim okolnostima. Za sada je nejasno i šta je uopšte radio na kranu koji nije bio u funkciji ako nije bio radnik ovog gradilišta, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading