ŽENA IZ VLASOTINCA NIJE UBIJENA?! Još uvek se traga za partnerom iz Makedonije!

Autor:

Hronika

06.04.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa ne ukazuje na to da je žena, koja je sinoć oko 22 časa pronađena mrtva u kući u kojoj je živela u Vlasotincu, ubijena.

ŽENA IZ VLASOTINCA NIJE UBIJENA?! Još uvek se traga za partnerom iz Makedonije!

Foto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić

Kako pišu Novosti, nema naznaka da se radi o nasilnoj smrti tridesetjednogodišnje žene.

Leš je poslat na obdukciju i tek posle tih rezultata nadležno tužilaštvo će moći da se izjasni pod kojim okolnostima je ova mlada žena, iz Donje Lokošnice kod Leskovca, izgubila život.

Ona je stanovala u iznamljenoj porodičnoj kući u Vlasotincu sa emotivnim partnerom, inače državljaninom Severne Makedonije. Za njim policija intenzivno traga ali, kako nezvanično saznajemo, on nije osumnjičen za bilo koje krivično delo već je potraga u toku radi prikupljanja dodatnih informacija o ovom slučaju.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Kako Novosti nezvanično saznaju, na telu nesrećne žene nema tragova nasilja niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da je reč o nasilnoj smrti. Leš je navodno pronađen na krevetu, prekriven ćebetom, dok je na telu i posteljini bilo tragova krvi.

Mrtvu ženu je, prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, pronašao vlasnik iznajmljenog stana, u utorak oko 22 časa, a posle prijave komšija da preminulu i njenog partnera nisu videli nedelju dana. Zato se ne isključuje ni mogućnost da je ona preminula mnogo ranije u odnosu na vreme kada je pronađena.

S obzirom na to da mrtvozornik nije mogao da se izjasni o uzroku smrti telo ženo je poslato na obdukciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading