MIKA ALEKSIĆ RAZVLAČI ODBRANU, NE NAZIRE SE KRAJ: Advokat otkrio detalje sa suđenja učitelju glume

Autor:

Hronika

05.04.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Jugoslav Tintor, koji pravno zastupa glumice koje su tužile Miroslava Akesića, otkrio je da misli da je sud izgubio strpljenje da sluša argumente odbrane koji izlaze iz okvira optužbe.

MIKA ALEKSIĆ RAZVLAČI ODBRANU, NE NAZIRE SE KRAJ: Advokat otkrio detalje sa suđenja učitelju glume

Foto: Tanjug/J. Ilić

U Višem sudu u Beogradu Miroslav Mika Aleksić, reditelj i vlasnik dramskog studija "Stvar srca" nastavio je juče da se izjašnjava na optužbe da je seksualno zlostavljao sedam polaznica svoje škole, nazivajući ih epizodama, kojima je davao broj!

- Aleksić je juče iznosio svoju odbranu ponovo u dužini od tri sata, po treći put, gde se zaista kraj njegove odbrane, zaista, ne nazire. Ono što je meni obeležilo jučerašnje suđenje nije samo to mediji pišu, s obzirom da se o tome priča i piše, već deluje kao da je i sud više izgubio strpljenja da sluša neke argumente koji izlazi iz okvira optužbe. Reakcija je bila rigidinija.

Tintor smatra da Aleksić i njegov branilac zloupotrebljavaju procesno pravo.

- Sudija je rekao optuženom Aleksiću i njegovom braniocu da mora da na određeni način uobliče na neki način. Mislim da je sud prepoznao zloupotrebu procesnih prava, jer teoretski, optuženi nije ograničen u vremenu. Mislim da on zloupotrebljava svoja procesna prava, kao i da će su biti kadar da to spreči. Moja su očekivanja da će se u narednim suđenina privesti kraju, trebalo bi.

Advokat Tintor je, takođe, rekao da optuženi učitelj glume za svako suđenje "smisli nešto novo".

- On na svakom suđenju smisli po nešto, što je odredio. Poznajući novinare i šta će ih interesovati. On želi da pošalje poruku nekoga ko nije zabrinut. Način na koji se brani je više u odnosu na medije, nego na sud - zaključio je Tintor za Kurir TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading