BOŽE SAČUVAJ! Nikola Rađen i Milica Ristić nastavljaju zajedno da žive! Izdali saopštenje u kom tvrde da je on nije PREMLATIO!

Autor:

Hronika

01.04.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikola Rađen i Milica Ristić demantovali da ju je on rano jutros prebio.

BOŽE SAČUVAJ! Nikola Rađen i Milica Ristić nastavljaju zajedno da žive! Izdali saopštenje u kom tvrde da je on nije PREMLATIO!

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Vaterpolista Nikola Rađen i njegove devojka, pevačica Milica Ristić, objavili su se javnosti zajedničkim saopštenjem nakon što ga je ona jutros oko 4.45 prijavila da ju je pretukao.

Oni su, iznenađujuće, demantovali da je došlo do fizičkog nasilja, a javnosti su poručili da će, uprkos jutrošnjim dešavanjima, nastaviti zajednički život!

- Želeli bismo da se povodom događaja od dana 1. aprila 2022. obratimo predstavnicima svih medija sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen.

Podsećanja radi, Milica je rano jutros, nakon incidenta u stanu u kom živi sa Rađenom, otrčala na obližnju benzinsku pumpu, gde je potražila pomoć. Radnica sa pumpe pozvala je policiju koja je ispitala Milicu, a zatim su se uputili u Nikolin stan. Ipak, njega jutros tamo nisu zatekli, a on se kasnije sam prijavio u policijskoj stanici u kojoj je dva sata davao iskaz.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema Rađenu je od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Takođe, tužilaštvo je policijskim službenicima naložilo da pribave izjave učesnika događaja, kao i medicinsku dokumentaciju Milice Ristić te da se izvrše potrebne provere preko nadležnog centra za socijalni rad, a da se nakon toga izveštaj dostavi tužilaštvu na dalje postupanje.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading