KADA GA JE PONOVO VIDELA, POČELA JE DA SE TRESE I DA PLAČE! Oglasili se roditelji napadnute devojke u Železniku: Mnogo nam je lakše što je uhapšen

Autor:

Hronika

30.03.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić N. Z. (28) uhapšen je juče zbog postojanja sumnje da je 25. marta u ranim jutarnjim satim napao i pokušao da siluje devojku S. A. (19) u Železniku u Beogradu, a hapšenje osumnjičenog pozdravili su roditelji devojke, rekavši "da sada konačno mogu da odahnu malo".

KADA GA JE PONOVO VIDELA, POČELA JE DA SE TRESE I DA PLAČE! Oglasili se roditelji napadnute devojke u Železniku: Mnogo nam je lakše što je uhapšen

Foto: Republika.rs

Osumnjičeni je devojku pratio više od kilometar, a nadzorne kamere snimile su ga kako pre napada pije pivo.

- Policija je osumnjičenog zatekla u svom stanu sa nekoliko prijatelja. Svi su privedeni na saslušanje, a njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Na saslušanju N. Z. je prvo govorio da se ne seća dela i da je bio pijan, ali je kasnije priznao policiji da je hteo da je siluje - navodi izvor iz istrage.

On je otkrio da je devojka na prvu prepoznala manijaka koji je pokušao da je siluje i da se odmah rasplakala i počela da se trese nakon što ga je videla.

Foto: Republika.rs

Železnik

Roditelji devojke koju je manijak pokušao da siluje i taksista Vladimir Miščević, koji ju je spasao, srećni su zbog toga što je pronađen i kažu da konačno mogu da odahnu malo.

- Mnogo nam je lakše i osećamo se sigurnije da decu pustimo na ulicu. Izražavamo veliku zahvalnost policiji na njenom efikasnom radu i pronalaženju manijaka. N. Z. je sam Bog spasao što je policija došla pre njega, nego mi, očevi, koji smo se angažovali da ga pronađemo uz pomoć policijskih službenika - rekao je Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading