PRVE IZJAVE UZNEMIRENIH GRAĐANA: Piroman napravio haos u Nišu, oštećeni automobili, umalo stradale i kuće!

Autor:

Hronika

29.03.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno vozilo je potpuno uništeno, dok su dva oštećena u požaru koji je podmetnula za sada nepoznata osoba u ulici Ruđera Boškovića u niškom naselju Brzi Brod.

PRVE IZJAVE UZNEMIRENIH GRAĐANA: Piroman napravio haos u Nišu, oštećeni automobili, umalo stradale i kuće!

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

Zapaljen je automobil "Audi A5", a vatra se proširila i na "pasat" i "pežo" koji su bili parkirani u blizini. Požar je oštetio i fasadu kuće kraj koje su bila vozila, a u kojoj živi Ratomirka Bojković.

Jutros oko četiri sata čula sam pucnjavu neku, nisam znala šta je, pa sam podigla roletnu i videla da je svetlarnik osvetljen. Isprva sam pomislila da sam ostavila spoljno svetlo kada sam zaključavala kapiju. Međutim, vidim da nešto treperi na ulici, shvatila sam da je požar. Stigli su vatrogasci, evo vidite, oštećena je i fasada i prozor, to nije moja kuća već vlasništvo žene koja živi u Bajinoj Bašti. Ja samo čuvam njenu imovinu, moram da im javim šta se desilo, očekujem je za Uskrs ili Prvi maj.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Automobili nakon požara

Kaže da je prizor bio jeziv i da se mnogo uplašila.

- Taman sam se smirila i  legla, zvone mi na vrata, kažu da su iz policije i da treba da dam izjavu. Nisam imala šta da kažem, ja sam ovde četiri godine, ne družim se ni sa kim, ne znam ni čija su kola a kamoli ko ih je zapalio. Mogla je vatra da upali instalacije da se požar proširio na kuću, mogla je šteta da bude velika – priča uznemirena žena.

Republika

Foto: pixabay.com

Rotacija

Vlasnici vozila rekli su da ne znaju ništa o paljevini niti da nemaju ideju ko ga je zapalio.

Nismo imali problema, niko nam nije pretio, obični smo građani, to vozilo voze moj suprug i sin. Radimo od jutra do sutra, nismo preterano imućni, ko god je uradio, neka mu je na čast. Svi smo u šoku, ne znamo šta se desilo, komšije su čule i prijavile požar. Ne znamo kome je i šta zasmetalo, obični smo radnici, nemamo firme u vlasništvu, ne mogu da pretpostavim zbog čega nam je upaljen automobil – kazala je žena koja nije želela da joj se pominje ime.

Policija je obavila uviđaj, radi se na rasvetljavanju ovog događaja, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading