STRAVIČAN POŽAR U GORNJEM MILANOVCU! Žena SKOČILA sa prozora da se spasi VATRENE STIHIJE!

Autor:

Hronika

28.03.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ranih jutarnjih satim u centralnoj gradskoj ulici u Gornjem Milanovcu, došlo je jake ekspolizije koja se prešla u požar u jednom stambenom objektu.

STRAVIČAN POŽAR U GORNJEM MILANOVCU! Žena SKOČILA sa prozora da se spasi VATRENE STIHIJE!

Foto: RINA

- Čuli smo jaku detonaciju, koja je sve stanare probudila, kada smo izašli na vrata videli smo ogromnu vatru koja je gutala ceo objekat. Videli smo komšinicu kako iskače kroz prozor i srećom je uspela da se spasi od vatrene stihije. Hitna pomoć ju je zbrinula u u bolnicu. Tokom noći čuli smo još dve manje detonacije, zbog kojih nismo mogli spavati celu noć. Od siline detonacije izleteli su svi prozori na kući, veći deo crepova i krovne konstrukcije. Oštećen je i deo gornje ivice zida na koji je kuća naslonjena, odakle su cigle pale na suprotnu stranu - kazali su stanari obližnje zgrade za RINU.

Šteta na stambenom objektu je totalna, a nadležne ekipe utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta u kom nije bilo ljudskih žrtava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading