DRAMA U SPECIJALNOM SUDU U BEOGRADU! Izvadio zašiljenu ČETKICU i zario mu u VRAT!

Autor:

Hronika

28.03.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama odigrala se u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu! Umalo je došlo do krvoprolića kada je Stefan Radulac, kome se sudi kao pripadniku kriminalne grupe Zorana Jotkića Jotke, zašiljenom četkicom pokušao da usmrti zatvorenika Miloša Đ.

DRAMA U SPECIJALNOM SUDU U BEOGRADU! Izvadio zašiljenu ČETKICU i zario mu u VRAT!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Inače, Miloš Đ. je kum pokojnog pripadnika zemunskog klana Jovana Guzijana Cunera

Incident se desio u sredu, 23. marta, tokom redovne šetnje.

- Pritvorenici su izvedeni u popodnevnu šetnju, kao i svakog drugog dana. Dok su šetali, Radulac je prišao Milošu Đ. i zabio mu nešto u vrat. Kasnije smo videli da se radi o četkici za zube, koju je prethodno zašiljio, tako da je bila oštra - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je tada nastao haos, a da su napadnutog pritvorenika spasli stražari i drugi pritvorenici.

Između Jotkića i Miloša Đ. postoje nerešeni "računi". Kako saznajemo to nije bio obračun dvojice običnih zatvorenika, već zatvorenika povezanih sa dve najjače kriminalne grupe u Srbiji. Radulac, pripadnik Jotkine grupe i Miloš Đ. kum pokojnog Cunera, jednog od glavnih članova zemunskog klana, piše Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading