PUCNJAVA NA UBU: Policajac prijavio da je vlasnik kafane pucao na njega, ispaljena četiri metka!

Autor:

Hronika

27.03.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. P, policajac sa Uba, prijavio je u subotu rano ujutru policiji da je napadnut u jednom ugostiteljskom objektu gde je i pucano na njega.

PUCNJAVA NA UBU: Policajac prijavio da je vlasnik kafane pucao na njega, ispaljena četiri metka!

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

U pucnjavi su ispaljena četiri metka, ali, na sreću, niko nije povređen.

Prema prvim informacijama, R. P. je u subotu uveče bio u kafani privatno i da se tamo posvađao sa vlasnikom objekta D. M.

- Policajac, koji nije bio na dužnosti, navodno je oko 3.30 sati ušao u raspravu sa D. M, koji je tokom svađe, kako se sumnja, potegao pištolj. D. M. je ispalio dva metka u pod i dva u plafon. Na sreću, hici nisu pogodili nikoga - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Policija

Prema njegovim rečima, R. P. je slučaj prijavio oko četiri sata ujutru, a policijske patrole su odmah izašle na mesto događaja i obavile uviđaj.

- Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva Ub obavljen je uviđaj, a u podu objekta i na plafonu pronađena su ispaljena zrna. Po nalogu tužilaštva osumnjičeni D. M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo izazivanje opšte opasnosti - dodao je izvor, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading