PALA KRIMINALNA GRUPA: Prodavali drogu po Beogradu, pretres u toku!

Autor:

Hronika

25.03.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakom višemesečnog predistražno postupka uhapsila šestoro osumnjičenih za trogovinu drogom na teritoriji Beograda.

PALA KRIMINALNA GRUPA: Prodavali drogu po Beogradu, pretres u toku!

Foto: ST/N. MANDIĆ

- Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije - Službe za borbu protivorganizovanog kriminala uhapsili F. D., U. J.,D. K.,Č. D, S.D i V.H., zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnihdroga - saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pripanici ove organizovane kriminalne grupe, kako se navodi, su u od septembra prošle godine do danas, nabavljali drogu od za sada nepoznatih osoba i distribuirali je na terotoriji Beograda.

- Organizator ove organizovane kriminalne grupe F. D. je sa kupcima dogovarao mesto, način, vreme i cenu isporuke, a potom davao naloge pripadnicima koji su kao kuriri dalje robu, odnosno opojnu drogu, odnosili i predavali je kupcima. Cena marihuane po kilogramu sekretala između 1.900 i 2.000 evra - navelo je tužilaštvo.

Pretresi su, kako je potvrđeno iz tužilštva i dalje u toku. - Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Tužilaštvu zaorganizovani kriminal - precizirano je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading