ZAKAZANO SUĐENJE RADOJU ZVICERU: Odbeglom vođi KAVAČKOG KLANA sude u Novom Sadu

Autor:

Hronika

25.03.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje navodnom vođi „kavačkog klana" Radoju Zviceru u Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu biće nastavljeno 8. aprila.

ZAKAZANO SUĐENJE RADOJU ZVICERU: Odbeglom vođi KAVAČKOG KLANA sude u Novom Sadu

Foto: Profimedia

Kako navodi crnogorska Borba, Zvicerov advokat zatražio je da se upozna sa sadržajem optužnog akta, s ozbirom na to da je rešenjem suda 1. marta određen za branioca.

Osim Radoja Zvicera, optužnicom je obuhvaće i bivši policajac Milenko Đukić.

Optužni predlog Radoja Zvicera tereti za navođenje na overu neistinitog sadržaja i falsifikovanje isprave. Kako se navodi, Đukić se sumnjiči da je Zviceru omogućio da dobije srpska lična dokumenta.

Zviceru će se suditi u odsustvu, s ozbirom na to da je on u bekstvu. Radoje Zvicer, podsetimo, označen je kao vođa "kavačkog klana" i blizak saradnik Veljka Belivuka koji je u pritvoru zbog optužbi da je formirao kriminalnu grupu, koja je brutalno ubila najmanje petoro ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, poternica za Zvicerom je raspisana ubzro posle hapšenja Belivukove kriminalne grupe u februaru prošle godine. Njegovo ime ne nalazi se na optužnici protiv te kriminalne grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading