MONSTRUMU IZ RAŠKE POTVRĐENA PRESUDA! Izmasakrirao staricu sekirom - dobio 30 godina zatvora!

Autor:

Hronika

25.03.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naneo joj je 26 ubodnih rana u predelu lica, glave, grudnog koša, leđa i vrata, osam razderno-nagnječnih rana čekićem, udarce pesnicom i stopalom te povrede vrata.

MONSTRUMU IZ RAŠKE POTVRĐENA PRESUDA! Izmasakrirao staricu sekirom - dobio 30 godina zatvora!

Foto: faceboook.com/Vladan Grahovac

Vladan Grahovac (29) iz Raške osuđen je danas ponovo na 30 godina zatvora zbog svirepog ubistva Nišlijke Jelice Tartarovski (82). Njemu je aprila prošle godine za teško ubistvo izrečena kazna od 30 godina zatvora, a na tu presudu žalilo se i Više javno tužilaštvo tražeći 40 godina, ali i njegov branilac sa zahtevom da se iznova veštači njegova uračunljivost. Apelacioni sud je oktobra prošle godine prvostepenu presudu ukinuo i naložio ponovno suđenje koje je danas okončano.

Grahovac je staricu izmasakrirao nožem i čekićem 31. avgusta 2019. godine u njenom stanu u Bulevaru Zorana Đinđića. Jelicu je poznavao jer je u njenoj zgradi stanovao dok je studirao stomatologiju u Nišu. Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, naneo joj je 26 ubodnih rana u predelu lica, glave, grudnog koša, leđa i vrata, osam razderno-nagnječnih rana čekićem, udarce pesnicom i stopalom te povrede vrata.

Grahovac je pred sudom priznao delo za koje se tereti, ali se branio neuračunljivošću ističući da je zlostavljan od detinjstva jer je homoseksualac. Međutim, veštačenje koje je obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu pokazalo je da je bio svestan svojih radnji i njihovih posledica. Negirao je da je od Jelice ukrao novac već je navodio da ga je zaradio prostitucijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading