POGLEDAJTE KAKO JE PALA DETERDŽENT MAFIJA: Lezi dole, ruke na leđa! Oduzeti luksuzni automobili, brdo novca i robe (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.03.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikoj akciji SBPOK-a, pripadnici posebnog odeljenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u specijalnoj akciji uhapsili su 21 osobu.

POGLEDAJTE KAKO JE PALA DETERDŽENT MAFIJA: Lezi dole, ruke na leđa! Oduzeti luksuzni automobili, brdo novca i robe (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Uhapšeni su osumnjičeni da su izvršili krivična dela Neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga i Udruživanje radi vršenja krivičnih dela, na taj način što su, u dužem vremenskom periodu, kao pripadnici grupe koja ima za cilj vršenje krivičnih dela u nameri da obmane kupce neovlašćeno koristili tuđe oznake, u većoj količini ili vrednosti nabavljali, proizvodili, prerađivali, skladištili ili stavljali u promet robu sa lažnim obeležijima poznatih robnih marki.

Opširnije o ovom hapšenju pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading