PIJANI HIRURG KOJI JE U VALJEVU NASRNUO NA SVOG KOLEGU SUSPENDOVAN! Šutnuo mu stolicu, pa ga UDARIO U GLAVU zbog BIZARNOG RAZLOGA!

Autor:

Hronika

23.03.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dečji hirurg S.Đ., koji je zaposlen u valjevskoj bolnici, suspendovan je na tri meseca zbog tuče koja se dogodila u ponedeljak u dečjoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice. Odluku o njegovoj suspenziji je donela Branka Antić, vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Valjevu.

PIJANI HIRURG KOJI JE U VALJEVU NASRNUO NA SVOG KOLEGU SUSPENDOVAN! Šutnuo mu stolicu, pa ga UDARIO U GLAVU zbog BIZARNOG RAZLOGA!

Foto: Pixabay

Do tuče dvojice lekara došlo je nakon verbalne rasprave, a obojica su lakše povređeni, piše Patak online.

Kako je ranije objavljeno, incident se dogodio kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekinuo medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici lekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Lekaru S.Đ. je oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje. Osnovno javno tužilaštvo u Valjevo se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda, za koje se preduzima privatna tužba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading