DETALJI TRAGEDIJE U BRUSU: Pokušao da izvuče BRATA IZ VATRE, ali mu nije bilo SPASA! I sam zadobio OPEKOTINE!

Autor:

Hronika

22.03.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag J. pokušao je sinoć oko 22.30 da spase brata i ugasi požar u porodičnoj kući u zaseoku Blaževa-Čokotare kod Brusa, ali njegovom bratu Draganu J. (61) spasa nije bilo.

DETALJI TRAGEDIJE U BRUSU: Pokušao da izvuče BRATA IZ VATRE, ali mu nije bilo SPASA! I sam zadobio OPEKOTINE!

Foto: e-stock/S. NEDELJA

- Njih dvojica, dva rođena brata, živeli su zajedno na svom imanju, ali je kobne noći, Dragan spavao u staroj, a Miodrag u novoj kući. Kada je primetio da gori kuća, Miodrag je izleteo, pokušao odmh da pomogne, ali sve je bilo uzalud. U tim pokušajima da ugasi vatru i izvuče brata iz plamena i sam se povredio. Zadobio je opekotine - navodi izvor Novosti nakon požara.

Braća nisu bila oženjena, živeli su u slozi. Imaju još jednu rođenu sestru koja je udata u Kruševcu. Pokojni Dragan je imao je problema sa zdravljem.

- To su dobri ljudi, ali Dragan nije imao sreće, u selu kažu da je bolovao od epilepsije, možda se i uspavao nesrećnik, možda je cigareta krivac za požar, videće se tokom istrage - navodi izvor.

Vatrogasci su na licu mesta sprečili dalje širenje vatre. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading