ODVRATNA ĐUBRAD! OTAC I DVOJE DECE SILUJU I BIJU PSE KOD VRŠCA!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2017

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac (40) i njegova dva sina godinama siluju, šutiraju i muče pse u selu Gudurica, udaljenom 14 kilometara od Vršca. Ovako bar tvrde Pavle Bihali, izvršni direktor pokreta za zaštitu životinja Levijatan i Snežana Mikulić iz udruženja za zaštitu i brgu o psima Anima iz Vršca koji kažu da su dobili niz prijava u vezi sa ovim slučajem.

RepublikaFoto: pixabay.com
STOP NASILJU NAD ŽIVOTINJAMA!

O ovome navodno svi iz sela Gudurica znaju, ali iz straha ćute.

- Prvu prijavu o ovom slučaju dobila sam u oktobru, a nakon toga sam dobila još nekoliko. Zatim sam počela da se raspitujem kod meštana Gudurice i svi su mi potvrdili da otac, koji ima 40 godina, i njegova dva sina siluju i muče pse, a jednom su silovali i komšijskog psa, koji je nakon toga uginuo. Svi meštani znaju za to, ali se plaše za bezbednost i ćute - kaže Mikulić za telegraf.rs.

Prema njenim saznajima, ovo maltrertiranje životinja traje godinama, a otac je i kao mlađi bio uhvaćen da siluje ovce u pašnjaku.

- Podnela sam prijavu policiji, a policija je slučaj predala tužilaštvu. Videćemo šta će oni da peduzmu. Oni treba da se leče na psihijatriji - zaključuje Mikulićeva.

Jedna žena koja živi u blizini ovih napasnika je posvedočila da se jezivi krici pasa čuju do duboko u noć.

- Niko od meštana ne sme da svedoči iz straha, ali mi ne iznosimo ništa u javnost dok nemamo proverene informacije. Nemamo snimke, ali imamo svedočenja koja se ponavljaju sa više strana, znamo da se nešto dešava - kaže Bihali iz Levijatana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading