''PALA'' TROJKA DILERA IZ KRAGUJEVCA: Zaplenjena marihuana, ekstazi, tablete, kokain, kao i vagica za merenje

Autor:

Hronika

18.03.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, zaplenili su oko 7,5 kilograma marihuane i uhapsili N. S. (22), L. S. (22) i B. U. (35) sa područja Kragujevca.

''PALA'' TROJKA DILERA IZ KRAGUJEVCA: Zaplenjena marihuana, ekstazi, tablete, kokain, kao i vagica za merenje

Foto: ST/A. NALBANTJAN

policija

Postoji sumnja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i N. K. (32) iz istog grada, osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, kaže se u saopštenju MUP.

Policija je u porodičnoj kući N. S. na području Kragujevca, pronašla oko 2,5 kilograma marihuane, oko 18 grama kokaina, manju količinu tableta ekstazi, semenke indijske konoplje i tri digitalne vagice, dok je u stanu koji koristi B. U. pronašla oko pet kilograma marihuane, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i digitalnu vagicu.

Takođe, pretresom N. K, policija je pronašla 6,3 grama amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Kragujevcu, navodi se u saopštenju za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading