PROCURELI DETALJI JEZIVE OTMICE IZ LESKOVCA: Devojka preživela HOROR - mladić (27) se SADISTIČKI iživljavao nad njom

Autor:

Hronika

18.03.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. Perović (27) koji je uhapšen danas zbog sumnje da je kidnapovao Leskovčanku (21).

PROCURELI DETALJI JEZIVE OTMICE IZ LESKOVCA: Devojka preživela HOROR - mladić (27) se SADISTIČKI iživljavao nad njom

Foto: instagram.com/printscreen

Policija na terenu

Naime, kako navodi izvor, on se sa ovom devojkom zabavljao nepunih deset dana, zatim odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, otuda zvao članove njene porodice i tražio da mu hitno donesu 3.000 evra, odbijajući da devojku pusti na slobodu, piše Informer.

On je nju tukao ali i pretio da će da joj pobije celu porodicu.

Sve se to, kako je saopštila ranije policija, dešavalo od ponedeljka uveče do utorka popodne, da bi se nakon toga iz nekog razloga predomislio, pustio na slobodu i vratio automobilom kući.

- Ipak, tu nije kraj. I dalje je devojci pretio da ne sme da govori ništa o tome, a angažovao je i prijatelje da je prate - dodaje naš izvor.

Devojku je porodica nagovorila da sve prijavi policiji, ali su inspektori Perovića pustili na slobodu nakon prvog iskaza. Tek nakon toga je uhapšen.


Oteta devojka  ima vidljive povrede na rukama i licu, koje je zadobila za vreme zatočeništtva i u veoma je traumatičnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading