ČEKA NAS KRVAVA 2018: Kriminolog o mafijaškim obračunima u Srbiji!

Autor: Z. N.

Hronika

01.01.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narko-kriminal u Srbiji buja, pa će mafijaši i u 2018. nastaviti da se obračunavaju, kaže za Srpski telegraf kriminolog Dobrivoje Radovanović i objašnjava da je rat za tržište narkoticima vodeća vrsta kriminala u našoj zemlji jer se nalazimo na raskrsnici tri puta droge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- To je najsuroviji tip organizovanog kriminala i za njega je karakteristično da će likvidirati i svog člana ako pokuša da se odmetne, kao i pripadnika druge grupe ako pokuša da im otme posao. U Srbiji je veliki broj ubistava zbog toga što se narko-kriminal proširio na navijačke grupe i mlade od 17 do 27 godina. Masovna populacija koristi drogu i omogućava bosovima da zarade ogromne pare. Ubistva su prirodan način na koji organizovani kriminal rešava probleme - dodaje Radovanović.

Radovanović: Narko-klanovi nastaviće da ubijaju sve dok ne budemo imali nezavisno pravosuđe i stroge zakone

On naglašava da će se kriminalci obračunavati sve dok ne budemo imali nezavisno pravosuđe, stroge zakone, kao i dok političari ne budu odlučivali o tome ko će da bude gonjen i koliko godina će robijati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading