IZREŠETANI MLADIĆ U KOMI: Napadači ga vrebali zbog Veljine grupe "Principi", pas mu spasio život?!

Autor:

Hronika

18.03.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Miloš M. zvani Mandara (32) iz Novog Sada, koji je ranjen u pucnjavi na Detelinari i dalje je u teškom stanju, a navodno se nalazi u indukovanoj komi.

IZREŠETANI MLADIĆ U KOMI: Napadači ga vrebali zbog Veljine grupe "Principi", pas mu spasio život?!

Foto: Facebook

Miloš M.

Podsetimo, Miloš M. ranjen je dok je šetao psa u blizini zgrade u kojoj živi. Njega su sačekala dvojica napadača i zapucala iz škorpiona, a u pucnjavi je osim njega povređen i njegov pas, koji je skočio da odbrani gazdu.

- Mandarino stanje je jako loše, pa se on nalazi u indukovanoj komi. Policija nije uspela posle ranjavanja da obavi razgovor sa njim, a navodno, u delu gde je napadnut nema nadzornih kamera - rekao je izvor iz istrage Kuriru.

Iz KC Vojvodina potvređno je da je Miloš M. u lošem stanju.

- Pacijent M. M. (32) drugog postoperaditvnog dana je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan, smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde se sprovodi intenzivan konzervativni tretman - saopštila je PR služba UKCV.

Novosadska policija i dalje traga za napadačima, a sam motiv napada na Miloša M. još nije poznat.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Podsetimo, Mandara je u jutarnjim satima izveo svog psa u šetnju, uobičajeno kao i svako jutro. Dok je stajao iza parkinga na travnjaku, sa psom, prema dosadašnjim saznanjima, dvojica za sada nepoznatih mladića sačekali su ga. Jedan od njih je zapucao u Mandaru, u predelu noge. Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca, od kojih je jedan ranio i njegovog psa, koji je pokušao da ga spasi. Dvojica napadača pobegli su kolima.

- Miloš M. je navijač FK Partizan i od ranije je poznat policiji. On je navodno zaposlen kao obezbeđenje jednog poznatog novosadskog lokala. Navodno, motiv pucnjave je njegov sukob sa jednim pripadnikom grupe Principi Veljka Belivuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading