STRAVIČNI DETALJI KRVOPROLIĆA U CZ-u: EVO KAKO JE MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO SEBI VRAT!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2017

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić, poznatiji kao monstrum iz Rakovice, prerezao je sebi vrat u zatvorskoj ćeliji u CZ-u. Ovo su detalji stravičnog krvoprolića koje trenutno potresa celu Srbiju.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić napravio krvavi pakao u CZ-u

Nikolić je prvo počeo da lomi staklo kako bi došao do sečiva. U tom trenutku, ka njemu su potrčala trojica cimera, među kojima je i Zoran Marjanović.

Dok su stigli do njega on je već počeo da se seče. Prvi zatvorenik koji mu je pritrčao, zadobio je ubodne rane. 

 

Kada je izbo cimera, Nikolić je nastavio sebe da reže. Po sred grkljana. 

Monstrum iz Rakovice i povređeni cimer su hitmno prevezeni u Urgentni centar.

Nikolić se trenutno nalazi na operaciji i "hospitalizovan je zbog hitne medicinske intervencije".

Marko je, kako su Srpski telegraf i Republika.rs nedavno ekskluzvno saznali, u poslednje vreme počeo da žali što je ubio sina, šetao je po ćeliji i nije mogao da spava.

Borivoje Borović advokat Marka Nikolića potvrdio je za "Blic" da je njegov klijent sebi danas prerezao grkljan u zatvoru. On je naveo da je optužnica potvrđena i da je nakon praznika trebalo da poseti svog klijenta kako bi sa njim dogovorio odbranu za suđenje u januaru.

- Nikolić nikada nije bio psihijatrijski veštačen, a nije ni mogao da bude jer je odbijao svaku vrstu odbrane. Juče se žalio na uslove u zatvoru i da ga cimeri iz sobe provociraju - rekao je Borivoje Borović za blic, advokat Marka Nikolića.

 

Zadavio sina, pa ubio bivšu ženu ispred Centra za socijalni rad

Marko Nikolić (43), monstrum koji je pred brojnim očevicima zaklao svoju suprugu Maju Đorđević, sina Mihaila je rukama prethodno gušio na Banjičkom groblju. Mrtvo dete doneo je u Centar za socijalni rad i bacio ga pred suprugu od koje se razvodio. A onda je nasrnuo na nju i izbo je nožem više od 50 puta!

Kada su radnici Centra za socijalni rad pokušali da ga obuzdaju, napao je i njih - troje je i teško povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading