POTPUNI ŠOK I NEVERICA: Tokom rutinske obuke policajac ranio sam sebe - NIJE MU BILO SPASA!

Autor:

Hronika

16.03.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik slučajno je izvršio samoubistvo u regionu južnog dela Kosovske Mitrovice, prenosi prištinski portal KlanKosova.

POTPUNI ŠOK I NEVERICA: Tokom rutinske obuke policajac ranio sam sebe - NIJE MU BILO SPASA!

Foto: ST/P. DIVAC

Izvori ovog portala u policiji navode da se tragedija dogodila kada se policajac vraćao sa aktivnosti u streljani, nakon čega je ulazeći u automobil, slučajno pucao iz oružja koje je u tom trenutku posedovao.

Kosovska policija za region Mitrovice potvrdila je da je jedan njihov pripadnik izgubio život tokom aktivnosti na streljani u mestu Crnuša.

Reč je o policajcu, starom 44 godine

- Danas oko 10:28 javljeno je da je u policijskom strelištu u selu Crnuše u Mitrovici, jedan policajac ranjen oružjem dok je pucao iz vatrenog oružja u okviru redovne periodične obuke

- Povređeni policajac je odmah prevezen u Regionalnu bolnicu Mitrovica, ali je medicinsko osoblje konstatovalo smrt policajca B.T., starog 44 godine, radnika Regionalne policijske uprave Severna Mitrovica - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading