DA LI SE IZA PUCNJAVE KRILO NEŠTO OZBILJNIJE!? Jedan od osumnjičenih ZBOG RANJAVANJA u Stefan Braunu je bio na meti KRIMINALNOG KLANA

Autor:

Hronika

16.03.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od uhapšenih zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi šefa obezbeđenja Stefan Brauna Mira Č. bio je na meti zloglasnog kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara.

DA LI SE IZA PUCNJAVE KRILO NEŠTO OZBILJNIJE!? Jedan od osumnjičenih ZBOG RANJAVANJA  u Stefan Braunu je bio na meti KRIMINALNOG KLANA

Foto: ST/N. PANČIĆ

Naime, zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju uhapšeni su Slavoljub Trajković zvani Trajko (42), njegov prijatelj N.S. (25) obojica iz Kaluđerice, kao i M.D. (28) koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Prema svedočenju Bojana Hrvatina, uhapšeni  Trajković je bio na meti zloglasnog klana Veljka Belivuka pre dve godine.

Naime, Bojan Hrvatin svedok saradnik u postupku protiv klana Belivuk - Miljković ispričao je prilikom svog iskaza da je Trajković trebalo da bude likvidiran i samleven u kući strave u Ritopeku.

Kao razlog za njegovu likvidaciju Hrvatin je naveo njihov međusobni sukob prilikom izdržavanja zatvorske kazne u Zabeli. 

Međutim sticajem okolnosti Trajković ostao je živ. 

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jo

16.03.2022 12:31

Jadnik ,bezbankovic , docice i njegovo vreme