JOŠ UVEK NEVERICA: Novi DETALJI otkrivaju zbog čega se UBIO suvlasnik kafića VUK na Zvezdari (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.03.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici i vlasnici okolnih lokala juče su bili šokirani i uznemireni zbog smrti komšije.

JOŠ UVEK NEVERICA: Novi DETALJI otkrivaju zbog čega se UBIO suvlasnik kafića VUK na Zvezdari  (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Suvlasnik novootvorenog kafića "Vuk" na Zvezdari u Beogradu pronađen je obešen jutros u svom lokalu. Kako se nezvanično saznalo, telo su pronašli konobar i čistačica koji su došli da otključaju kafić i otpočnu smenu.

- On se najverovatnije obesio tokom noći. Kako kafić ima dva nivoa, čovek je privezao kanap na viši nivo i obesio se. Navodno, on je nedavno saznao da boluje od teške bolesti i nije mogao to da podnese, pa je najverovatnije zbog toga odlučio da presudi sebi - priča izvor iz istrage.

Radnici i vlasnici okolnih lokala juče su bili šokirani i uznemireni zbog smrti komšije.

Jutros kad smo došli na posao već su tu bile dve policijske patrole, pa smo i čuli šta se desilo. Osam meseci je renovirao taj lokal, svakodnevno je bio tu, radio, trudio se. Nema dva meseca kako je kafić počeo sa radom i eto šta se desilo -kažu zaposleni iz okolnih kioska:

- Bio je izuzetno dobar čovek, vredan i radan. Videlo se da se mnogo trudio i ulagao u kafić, imao je čak i kuhinju za pripremu doručka u kafiću. Svi smo se potresli - dodaju oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading