MATEJ NA ČUDNOM MESTU: Zašto je išao trasom koju pokazuje Gugl mapa od Gotika do ŠPANSKE KUĆE?

Autor:

Hronika

14.03.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Mateja Periša ne prestaje da uznemirava ljude širom Balkana.

MATEJ NA ČUDNOM MESTU: Zašto je išao trasom koju pokazuje Gugl mapa od Gotika do ŠPANSKE KUĆE?

Foto: Društvene mreže

Od trenutka nestanka do danas pojavile su se razne spekulacije i razna pitanja, kao i mnoge nelogičnosti koje se vezuju za ceo događaj.

Izvori bliski istrazi, kako mediji prenose, rekli su da je katastrofalna greška njegovih drugova bila ta što su čekali više od 12 sati da prijave nestanak.

Mnogi su izneli pretpostavke kako je to bilo zbog toga što su čekali da neke nedozvoljene supstance nestanu iz njihovog organizma, ali se policija nikada nije oglasila po tom pitanju.

Nedozvoljene supstance su se pominjale i u slučaju čuvene "Španske kuće" u kojoj je Matej proveo, prema zapisima sa kamera, više od sat vremena, piše Alo.

Cela ta situacija navela je neke da pretpostave kako se u toj pravoj kući "strave i užasa" našao sa nekim ko mu je prodao ili trebalo da mu proda neke nedozvoljene supstance.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Matej Periš

Ono što je svima upalo u oči, a vezano za te snimke, a pomenuo je i Nenad Periš je da se vidi kako je Matej bio orijentisan i stabilno se kretao u okruženju, kao da tačno zna gde ide i prema unapred zacrtanoj maršruti. Sve to svakako nije ličilo na ponašanje nekoga ko je pod uticajem narkotika ili u bilo kojem drugom stanju sužene svesti.

Čak ni priča da je vreme u "Španskoj kući" u Savamali proveo čekajući nekog dobavljača, uzimajući narkotike ili se krijući od nekoga ne drži vodu, piše Alo.

Navodno, po izlasku iz "Španske kuće" on se pravo uputio prema keju i to delu koji nije pokriven kamerama ali lako dostupan za prilaz čamaca ili glisera sa reke.

Republika

Foto: E-Stock

Nenad Periš (otac Mateja Periša)

Ono što još više komplikuje celu situaciju je činjenica da je Matej išao istom trasom koja se dobije kada se na Gugl mapama ukuca adresa od kluba "Gotik" do "Španske kuće" u Savamali, a zatim od "Španske kuće" do platforme kod restorana "Savanova".

U medijima su se već pojavile tvrdnje kako je do platforme išao sa planom i predumišljajem da ga pokupi neki gliser. Ono što je spomenuto u komentarima na par društvenih mreža je i da se možda pre toga našao sa nekim u "Španskoj kući" ali da razlog nisu nikakve nedozvoljene supstance nego falsifikovana dokumenta koja bi mu pružila novi identitet.

Sve to zvuči kao klasična teorija zavere koje se često mogu pročitati na internetu i verovatno je tako, ali je svakako ostaje ono što muči policiju i nije objašnjeno šta je Matej radio sat vremena u ruiniranoj zgradi koja ima samo spoljne zidove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading