SUKOB VALJEVSKIH KLANOVA: Tinejdžeri se pobili PESNICAMA I PALICAMA

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

30.12.2017

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan tinejdžer povređen je u noćašnjoj tuči dve grupe mladića iz dva različita kraja Valjeva.

RepublikaFoto: Tanjug
Tinejdžeri se razbežali zbog policije

Ukupno desetak tinejdžera, iz prigradskog naselja Popučke i stambenog bloka "Milivoja Bjelice", sukobilo se oko tri časa nakon ponoći u Pasterovoj ulici, u blizini Opšte bolnice u Valjevu, a u tuči su, pored pesnicima, korišćene i drvene palice, saznaje "Blic".

- Tinejdžeri su se pre tuče, nakon povratka iz noćnog provoda, najpre posvađali kod jedne popularne gradske pekare, da bi potom momci iz naselja "Milivoja Bjelice" zaustavili jednog Popučanca i tražili od njega da mobilnim telefonom pozove svoje drugove koji su posle svađe otišli, kako bi sukob rešili tučom - kaže izvor iz istrage.

Kada su se pozvani mladići iz Popučaka vratili po svog druga, druga grupa tinejdžera ih je napala, a u međusobnom obračunu korišćene su i drvene palice.

U tuči, koja je okončana pošto su se tinejdžeri razbežali kada su primetili približavanje policijskog automobila, jedan od tinejdžera zadobio je lakše telesne povrede, a oštećen je i automobil jednog od mladića iz Popučaka.

Policija i dalje istražuje slučaj i traga za učesnicima tuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading