OVO je muškarac (34) koji je jutros RANJEN na Karaburmi: Nalazi se u TEŠKOM stanju, Vuk od ranije poznat POLICIJI

Autor:

Hronika

13.03.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je jutros rano ranjen u leđa i nogu na Karaburmi je Beograđanin Vuk J. (34), saznaje "Blic". On je ranjen u leđa i nogu, priključen je na aparate i nalazi se u teškom stanju. Kako se saznaje, ranjeni Vuk je od ranije poznat policiji.

OVO je muškarac (34) koji je jutros RANJEN na Karaburmi: Nalazi se u TEŠKOM stanju, Vuk od ranije poznat POLICIJI

Foto: Društvene mreže

V.J.

Kako se saznaje, u njega je na ulici pucala, za sada još nepoznata osoba, a pretpostavlja se da je sa napadačem bila još jedna osoba. Oni su potom pobegli prema Zvezdari, a ranjenog muškarca je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Foto: Društvene mreže

Fejsbuk profil ranjenog Vuka J.

 

Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, 34-godišnji muškarac teško je povređen vatrenim oružjem jutros oko 3.25 u Ulici Vojovode Micka Krstića, a posle ukazane prve pomoći odvezen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Policija obavila uviđaj i intenzivno radi na identifikaciji napadača kao i njegovom hapšenju. Policija je na terenu i vrši uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading