BELIVUK I MARE MESAR VEŽBAJU ZA JAVNI NASTUP! Konsiljere stigao u posetu vođama klana! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.03.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Dejan Lazarević ovih dana ima pune ruke posla, a najviše je zauzet oko spremanja odbrane Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznatijeg kao Mesar, dvojice vođa najsurovijeg klana u novoj istoriji Srbije.

BELIVUK I MARE MESAR VEŽBAJU ZA JAVNI NASTUP! Konsiljere stigao u posetu vođama klana! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

Reporterka Republike snimila je Lazarevića kako ide u posetu dvojcu koji prema optužnici TOK stoji iza najmanje pet monstruoznih ubistava za koja im upravo pocinje da im se sudi.

- Pred današnje pripremno ročište klanu koji broji više od 30 lica, advokat Lazarević je iskoristio pravo da poseti vođe klana i da im predoči neke stvari. On sa Belivukom i Miljkovicem pretresa prvo ročište koje je otkazano pošto su advokati i njih dvojica zatražili izuzeće sudija i tužilaca pozivajući se na to da su kršili zakon, ali im je on juče odbijen. Lazarević sprema branjenike šta da govore i kako da se ponašaju pred sudom - otkriva izvor Republike.

Republika

Foto: Republika

Advokat Dejan Lazarević došao kod Belivuka i Miljkovića

Iako ne može sa Miljkovićem i Belivukom istovremeno da obavi razgovor, njihov advokat je najbolji posrednik u tom odnosu i ima mogućnost da usaglasi njihove odbrane.

Konsiljere ili mafijaški advokat, kako Lazarevića oslovljavaju mediji i šira javnost je uprkos "neodbranjivom slučaju - potkrepljenom brojnim dokazima" najveća moralna podrška vođama klana i prijatelj njihovim porodicama te je jasno otkud mu i nadimci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.03.2022 10:47

Ni on nista nije bolji od njih