NASILJE U ARANĐELOVCU: Majka PRUTOM tukla dete DO KRVI

Autor: alo.rs

Hronika

29.12.2017

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Suzane H. (35) iz Aranđelovca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je sinu Filipu H. (14) nanela više povreda po telu, zbog čega joj je centar za socijalni rad iz tog grada oduzeo sina i dodelio ga hraniteljskoj porodici

RepublikaFoto: pixabay.com
Nasilje u porodici prevazilazi svaku meru

Kako saznajemo, Suzana H. je prutom pretukla sina i nanela mu povrede po telu, što su primetili u školi koju četrnaestogodišnji Filip pohađa. Prema rečima našeg izvora, ubrzo je reagovao i Centar za socijalni rad, koji je ženi oduzeo dete.

- Žena je bukvalno pretukla sina prutom i tako mu nanela više povreda. Dečakovo telo je bilo u modricama i podlivima. Ona nije poznata odranije po nasilništvu, ali je svakako slučaj brzo rasvetljen kada je dečak otišao u školu.

On je po telu imao razne povrede, što je bilo nemoguće ne primetiti. Nije poznato da li je u školi neko od njegovih nastavnika ili drugara iz razreda primetio, ali svakako je vrlo brzo sve došlo do policije i Centra za socijalni rad. Prema rečima ljudi iz njegovog okruženja, dečak ranije nije dolazio takav u školu, tako da nije poznato šta je moglo da izazove njegovu majku da mu nanese takve povrede - ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg izvora, iz njegove škole su kontaktirali sa policijom, koja je odmah reagovala.

- Protiv Suzane H. je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici, međutim, protiv nje je izrečena i privremena mera zabrane da kontaktira i komunicira sa žrtvom, njenim sinom Filipom H. Centar za socijalni rad u Aranđelovcu je majci oduzeo sina i dodelio ga hraniteljskoj porodici. Ne zna se kako je dečak reagovao na celu situaciju, da li je i sam krivio svoju majku ili se protivio „galami” koja se podigla oko povreda koje mu je nanela. Filip, kao ni njegova majka, nije poznat po problematičnom ponašanju, uvek je bio primeran i dobar đak - ispričao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading