Miroslav pod ZEMLJOM, drug u ZATVORU! Detalji samoubistva na salašu kod Bačke Palanke!

Autor:

Hronika

07.03.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav je seo na neko bure, prislonio pištolj ispod brade i pucao.

Miroslav pod ZEMLJOM, drug u ZATVORU! Detalji samoubistva na salašu kod Bačke Palanke!

Foto: pexels.com

Miroslav P. (47), koji je juče nađen mrtav na salašu udaljenom oko kilometar od Bačke Palanke, izvršio je samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu iz pištolja i to u prisustvu svog prijatelja J. M. (25).

- Miroslav je živeo sam na tom salašu. Tog dana, kod njega je bio njegov drug, koji je doneo pištolj - navodi izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da se ispituje otkud mladiću pištolj, pošto ga ilegalno poseduje.

- Pištolj je navodno doneo da bi vežbali gađanje, navodno iz neke njihove zanimacije. Pucali su u neke limenke, a kada su završili, Miroslavljev drug je otišao do jedne prostorije, a Miroslav je seo na neko bure, prislonio pištolj ispod brade i pucao. Čim je čuo pucanj, drug je došao da vidi šta se dešava i zatekao je užasan prizor - kaže izvor i dodaje da je prijatelj pokojnog odmah otišao u policiju i ispričao šta se desilo.

- Patrola je došla na lice mesta. Obavljen je uviđaj i sve ukazuje na to da je u pitanju samoubistvo - i položaj tela pokojnog i povreda - objašnjava izvor i dodaje da je Miroslav P. i ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

On dodaje da je J. M. ipak određeno zadržavanje do 48 sati zbog posedovanja nelegalnog oružja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading