UNAKAZILI SU MI UNUKA ZBOG 1.000 DINARA: Dečak i dalje u komi posle tuče u Vrnjačkoj Banji

Autor: Novosti, Republika

Hronika

29.12.2017

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarevčanin Raša Jovanović, čiji je unuk F. J. surovo napadnut centru Vrnjačke Banje, očajan je.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Mog unuka su polomljenog i u krvi našli u kanalu. Mladić i devojka koji su ga primetili pozvali su Hitnu pomoć i policiju. Koliko znam, lice mu je potpuno unakaženo, a ima više preloma. Snaha Jelena, čim je čula, u četvrtak ujutru šta se dogodilo, uputila se u Kragujevac, u Klinički centar i samo mi je javila: "Još je u komi". Nisam imao snage ni da jauknem - kaže za Novosti Raša Jovanović, deda 16-godišnjeg F. J. iz Lazarevca, kome su teške telesne povrede, u sredu, nanela dvojica momaka u Vrnjačkoj Banji.

Raša Jovanović kaže da njegov unuk, učenik drugog razreda Ugostiteljsko-turističke škole u Vrnjačkoj Banji, nije imao problema ni sa drugovima, ni sa nastavnicima, samo je želeo da što pre savlada zanat.

- Prema onom što su njegovi roditelji čuli, navodno je naše dete od nekoga pozajmilo izvesnu sumu novca, ali mu je rečeno da to vrati do ponoći. Deo duga je vratio, ostalo je hiljadu dinara za koje je založio mobilni telefon. Eto, toliko danas vredi ljudski život, život mog unuka. Nadam se da će preživeti i da će sam moći da posvedoči šta se zaista dogodilo - kaže očajni deda dečaka.

Pod sumnjom da su brutalno pretukli F. J. i tako počinili krivično delo ubistvo u pokušaju, pripadnici vrnjačke policije uhapsili su M. O.(18) iz Kruševca i A. Z. (18) iz Svilajnca, odredivši im zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading