OTELI 5 MILIONA DINARA! Srpska policija u akciji: Pali zbog pljačke banke i pošte u Smederevu!

Autor:

Hronika

03.03.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevska policija uhapsila je osunjičene za pljačku banke i poslovnice "Pošte Srbije" u januaru i februaru ove godine.

OTELI 5 MILIONA DINARA! Srpska policija u akciji: Pali zbog pljačke banke i pošte u Smederevu!

Foto: Printscreen/twitter.com

Policija u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlili su razbojništva u jednoj banci i poslovnici „Pošte Srbije“ i uhapsili Ž. S. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, kao i G. D. (49), osumnjičenu da mu je pomogla.

Ž. S. se sumnjiči da je 14. januara ušao maskiran u ekspozituru banke u samom centru Smedereva i, uz pretnju pištoljem, od blagajnice oteo nešto manje od 2 miliona dinara, saopštila je PU Smederevo.

Takođe se sumnja da je 21. februara ušao u poslovnicu „Pošte Srbije“ u naselju Carina, predstavio se kao radnik firme za dezinfekciju i pumpom prskao po prostoriji, a zatim izvadio pištolj, zapretio službenicima i uzeo oko 3 miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading