Odložen početak SUĐENJA Dijani Hrkalović: Evo ko je bio sa njom na OPTUŽENIČKOJ klupi

Autor:

Hronika

02.03.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak suđenja bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović odložen je danas u Specijalnom sudu u Beogradu za 7. april, jer je Hrkalovićeva otkazala punomoćje trojici advokata koje je ranija angažovala

Odložen početak SUĐENJA Dijani Hrkalović: Evo ko je bio sa njom na OPTUŽENIČKOJ klupi

Foto: Ilustracija: republika.rs, Profimedia, pixabay

Novo punomoćje dala je advokatu Vladimiru Đukanoviću. On je u sud poslao obaveštenje i molbu za otkazivanje pretresa, kako bi mogao da se upozna sa predmetom.

Sudija Slađana Marković kazala je da je 28. februara u sud stigao podnesak advokata Seada Spahovića i još dvojice njegovik kolega kojim ih obaveštavaju da otkazuju punomoćje za zastupanje Dijane Hrkalović, dan kasnije stigao je podnesak od Đukanovića kojim on obaveštava sud da mu je Hrkalovićeva dala punomoćje uz molbu da se pretres odloži.

Sa Dijanom na optuženičkoj klupi Milenković i Šušnjić.

Foto: Republika

Dijana Hrkalović

S Hrkalovićkom se na optuženičkoj klupi nalazi i bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić, prenose Novosti.

Bivša državna sekretarka MUP-a dovezena je iz Okružnog zatvora u Specijalni sud u Beogradu. Hrkalović se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu od 24. decembra prošle godine i to zbog opasnosti od bekstva.

Optužena je za krivično delo trgovina uticajem jer je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading