"HOĆU DA MI PUSTE SINOVE"! Oglasila se Suzana Džonić, supruga glavnoosumnjičenog za ubistvo porodice Đokić!

Autor:

Hronika

01.03.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Suzana Džonić posle puštanja braće Jojke na slobodu..

"HOĆU DA MI PUSTE SINOVE"! Oglasila se Suzana Džonić, supruga glavnoosumnjičenog za ubistvo porodice Đokić!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Moravca rekla je večeras za Kurir da se nada da će i njeni sinovi Milan i Stefan uskoro biti pušteni na slobodu.

- Mnogo sam potresena, više ne znam šta da mislim, nadam se, kako da se ne nadam da će mi sinovi biti pušteni jer zaista nisu ništa krivi - rekla je Suzana i brzo završila razgovor.

Ona je ranije rekla da su oni nevini jer je desetoro svedoka potvrdilo da su te noći bili na svojim radnim zadacima, u vatrogasnoj odnosno vojnioj jedinici.

- Svedoci su sve rekli, ne znam za šta se okrivljuju, nema nikakvih dokaza protiv njih i to su nam i rekli da niko od njih dvojice nije umešan u taj zločin. Što se tiče supruga, neka sve bude pravedno suđeno - rekla je Suzana Ranije.

Trostruko ubistvo se dogodilo 27. septembra u mestu Dudine bare. Za to je osumnjičen Goran Džonić koji je targetirao braću Milošević kao egzekutore, ali za to nema dokaza. Oni su danas pušteni da se brane sa slobode.

Džonić je svojim izjavama upleo i rođene sinove, a na imanju jednog od njih je nađen deo novca iz Đokićevog pasata.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto tako

01.03.2022 20:25

Vidi ti gospoju! Pa i ja hocu da budem visoka, vitka, prirodno plava manekenka, a zapravo sam debela, relativno niska i crnokosa!