BRAĆA JOJKE pušteni iz PRITVORA! Dvojica od petoro osumnjičenih za ubistvo PORODICE ĐOKIĆ na slobodi!

Autor:

Hronika

01.03.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Kostadin i Aleksandar Milošević pušteni su iz pritvora.

BRAĆA JOJKE pušteni iz PRITVORA! Dvojica od petoro osumnjičenih za ubistvo PORODICE ĐOKIĆ na slobodi!

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni Đokići

Viši sud u Nišu doneo je danas rešenje o ukidanju pritvora braći Milošević, Kostadinu i Aleksandru, jer se postupajući tužilac VJT u Nišu  izjasnio da nema sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra. Braću Milošević u njihovom kraju zovu braća Jojke.

- Braća Milošević su danas puštena na slobodu. Pritvor im je bio produžen rešenjem sudije za prethodni postupak zbog uznemirenja javnosti, ali je na žalbu njihovih branilaca odlučeno da  više ne postoje razlozi za njihovo zadržavanje - rekao je portparol suda Milan Stanisavljević za Republiku.

Prvoptuženi Goran Džonić koji je priznao učešće u zločinačkom činu ubistva rođaka, porodice Đokić, i označio braću Milošević kao organizatore i saučesnike, ostaje u pritvoru.

Njegovi sinovi Stefan i Milan takođe su osumnjičeni za ovo teško krivično delo i oni se nalaze u pritvoru.

Advokati braće Milošević, Andrija i Mladen Magdelinić potvrdili su za Republiku da su konačno dočekali lepe vesti o puštanju braće Jojke iz pritvora.

- Evo nas na putu ka Aleksincu. Krenuli smo kod Miloševića da nazdravimo u čast ispravne odluke suda i tužilaštva da ih puste iz pritvora jer osim bolesnih optužbi Gorana Džonića, ne postoji nijedan dokaz da su našu klijenti učestvovali u zločinu - rekao je advokat Mladen Magdelinić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading