Nenad Periš o AGONIJI koja traje dva meseca: Ne mogu još da se vratim u Hrvatsku, on je moj sin i neću ga se odreći!

Autor:

Hronika

01.03.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine, u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu "Gotik".

Nenad Periš o AGONIJI koja traje dva meseca: Ne mogu još da se vratim u Hrvatsku, on je moj sin i neću ga se odreći!

Foto: ATA Images

Nenad Periš

Njegov otac Nenad Periš već dva meseca nalazi se u Beogradu.

- Ne mogu da gubim nadu da je moj sin živ. Matej je moje dete i nikada se neću njega odreći. Ne mogu još da se vraćam u Hrvatsku, ali ne mogu ni da kažem da ne mislim o tome, tamo mi je porodica. Ćerkama sam obećao da ću se vratiti sa Matejem - kaže Nenad Periš.

U razgovoru za portal Telegraf, Periš tvrdi da je njegov sin imao mnogo planova za budućnost i da je pre puta za Beograd govorio o njima.

- Kao otac u svemu sam ga podržavao. Rekao sam mu da bi bilo dobro da prvo diplomira ekonomiju, pa da razmišljamo o tome da kupimo brod jer je želeo da bude skiper. Od početka tvrdim da moj sin nije uzimao drogu, a znam da su to veče više popili - kaže Periš.

Foto: ATA Images

Matej Periš

 

Prema rečima oca, Matej Periš je to veče (30. decembra) čak tri puta pokušavao da zaustavi taksi što mu jasno daje do znanja da je znao gde želi da ide.

- Ni posle dva meseca ni na početku za nestanak nisam krivio ni njegove drugove ni drugaricu Maju. Matejevi prijatelji su došli da se provedu i rekli su mi da je moj sin platio poslednju flašu viskija i nestao. Mislili su da se zapričao sa nekim, a uplašili su se tek kada su videli da mu je ostala jakna. Maju je pokušao da dobije, ali mu se ona nije javljala na telefon. Ona je sama otišla u policiju i predala svoj telefon - kaže Periš.

Nenad Periš priču o nestanku sina pre dva mesaca završava sa rečenicom:

- Gajim nadu da ću sina staviti na sedište pored sebe i da ćemo se tako vratiti kući!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tole

02.03.2022 14:53

Nadam se tvojoj sreći iako je nada sve kraća. Izdrži divni oče