MILAN KALINIĆ UBEDIO SUD DA NIJE KRIV! Evo kako se voditelj oslobodio optužbi da je nasilnik!

Autor:

Hronika

24.02.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu oslobodio je glumca i voditelja Milana Kalinića optužbi za nasilničko ponašanje pred početak košarkaške utakmice izmedu Crvene zvezde i Partizana pre tri godine.

MILAN KALINIĆ UBEDIO SUD DA NIJE KRIV! Evo kako se voditelj oslobodio optužbi da je nasilnik!

Foto: Starsport

Sudija Aleksandar Trešnjev koji je prošle godine Kalinića osudio je na deset meseci zatvora uslovno na dve godine zbog  i sa 100.000 dinara sada je odlučio da glumac ipak nije kriv. 

- Nakon što su izdvojene neke fotografije na kojima se vidi kako Kalinić zamahuje da udari jednog navijača zbog mesta u loži, nema dokaza da je Kalinić kriv - naveo je sudija između ostalog u obrazloženju. 

Po presudi iz aprila 2021. voditelju su bili zabranjeni i odlasci na utakmice Crvene zvezde. Preciznije, Kalinicu je bila izrečena mera da godinu dana ne sme da prisustvuje utakmicama crveno-belih i da svaki put kada igraju košarkaši Zvezde, on mora da se javi u nadležnu policijsku stanicu i da tamo boravi dok traje meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

25.02.2022 09:10

Divljaku je mesto u zatvoru. Divlja u saobraćaju i na utakmicama. Sud treba da bude pravedan a ne da oprašta "zvezdama".