ZLA KOB SE NAMERAČILA NA PORODICU: Nesrećnog Aleksandra su mučki s leđa napala četvorica napadača, pre nedelju dana imao smrtni slučaj u porodici

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar bio fino dete, sam zarađivao od zanata.

ZLA KOB SE NAMERAČILA NA PORODICU: Nesrećnog Aleksandra su mučki s leđa napala četvorica napadača, pre nedelju dana imao smrtni slučaj u porodici

Foto: Republika

Aleksandar T. ubijen je sinoć oko 23 sata dok je šetao sa devojkom i drugarom u blizini svoje garsonjere na Labudovom brdu, kod gimnazije "Patrijarh Pavle".
Njima su s leđa prišla četvorica napadača u crnom i Aleksandru nožem naneli nekoliko rana po leđima i grudima. Sve se odigralo za nekoliko sekundi, i nasilnici su odmah pobegli.

Ispred zgrade njegovih roditelja na Vidikovcu zavladala je tuga. Brojni prijatelji i rođaci prilaze ulazu pognutih glava, ne znajući kako da uteše očajnu porodicu.

Jedna komšinica čula je strašnu vest od naših reportera i briznula je u plač.

- Jadno dete. Tako je bio dobar momak. Lep kao lutka, plave oči, crna kosa, svi smo ga voleli. Ne znam zašto bi neko njemu naudio. Završio je neki zanat i mislim da je imao svoj auto servis. Mama mu radi u nekom sudu, a tata mu je taksista. On je već neko vreme živeo sam na Labudovom brdu, a roditelji su ovde na Vidikovcu. Ostala im je još samo starija ćerka. I Acin deda je umro pre nedelju dana. Zašto se zla kob toliko nameračila na ovu jadnu porodicu - rekla je za Republiku kroz suze stanarka zgrade u kojoj žive Aleksandrovi roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading