MATEJ JE U ŽBUNJU, IZ AUTOMOBILA": Šokantne tvrdnje Slovenca na osnovu potrage kristalnim viskom

Autor:

Hronika

20.02.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš nestao je pre gotovo dva meseca, a potraga za njim ne prestaje. Od 30. decembra do sad mnogo ljudi javljalo se da pomogne u potrazi, a našoj redakciji javio se čovek iz Slovenije koji Splićanina traži uz pomoć kristalnog viska i koji tvrdi da se on nalazi u žbunju u Travničkoj ulici.

MATEJ JE U ŽBUNJU, IZ AUTOMOBILA": Šokantne tvrdnje Slovenca na osnovu potrage kristalnim viskom

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, Matej Periš je nestao tokom izlaska u klub Gotik. Srpska policija rekonstruisala je njegovo kretanje od kluba do Sava promenade, gde je, prema poslednjem dostupnom snimku sa nadzornih kamera, krenuo ka ledenoj Savi. Signal njegovog telefona uhvaćen je dva puta iz reke, a jednom i sa Velikog ratnog ostrva.

- Od prvog dana pratim potragu za Matejem i čitam tekstove o njemu. Iako do sada nikada nisam tražio nestale ljude viskom, odlučio sam da potražim ovog mladića - počinje priču čovek koji se Kuriru javio iz Slovenije:

- Pošto nemam mapu Beograda, koristio sam mape sa interneta, odnosno na Gugl mapi sam uključio opciju Earth. Krenuo sam od Gotika, visak me je vukao desno, ka Sava promenadi. Došao sam do mosta, ali tu nije pokazivao ništa, pa me je poveo u Travničku ulicu.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Matej Periš u noći nestanka

 

Kako objašnjava, u ovoj ulici, blizu jednog fakulteta, visak daje čudan znak.

- Pokazuje mi da je Matej Periš tu, u žbunju, na napuštenoj zemlji, iza nekih parkiranih automobila. Ne daje mi znake da je on u vodi, niti na Velikom ratnom ostrvu, ali mi, nažalost, ne daje ni signal da je živ - zaključuje naš sagovornik.

On ističe da je ovo uradio samo u želji da pomogne.

- Bavim se čišćenjem čakri i negativne energije u kućama, nikada nisam tražio ljude, ali želim da pomognem da se Matej nađe. Priča o njemu me je veoma potresla, možda i grešim, ali smatram da nije na odmet proveriti - ističe.

Interesantno je da je Periš zaista prošao kroz Travničku ulicu, po rekonstrukciji srpske policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TNT

20.02.2022 18:04

MATEJ JE NA BRODU !

Odgovori 10 2